miércoles, 1 de diciembre de 2021

Aquest dijous acte 2 de Sota ferro i gel a les 21:30


"L’Èlia no podia dormir. Ella, la Doctora Roa, la filla d’en Tork l’astrogàver, derrotada per l’insomni, gotejant energia com un Cyborg defectuós. Es va encendre un cigarret al camarot. Al cap d’un moment, tossint, el va apagar, intentant fer esvair el fum amb gestos enèrgics de les mans. Díficil, no podent obrir una finestra, enmig de l’espai.

 

En 4 hores arribarien a Goblin, el planeta prohibit. Els motors de la vella BZ7 Agave maulien de fons. En Barracuda roncava al camarot del costat. En Falguera i l’Aina jugaven a cartes a la cuina, acabant-se les racions de ratafia.

 

L’Èlia no podia dormir. Va treure de la taquilla el seu sarró d’apotecària, l'únic vincle que la lligava al seu passat amb les shamanes gatillobes de Llobregàtia (Kepler de Dalt). Estava teixit amb els fils de bola-de-pèl que la portadora aportava, reunint minuciosament cada bri, i plena de varis materials medicinals, legals i il·legals. Va revisar febrilment que tot fora a lloc.

 

Trauria més mostres, noves mostres al arribar. Potser algun terrorífic advens biològic que permetés avançar la lluita contra el neo-neo-feixisme espacial al Front d’Arkannis. L’expedició, segur, no seria en va. Trobarien al flipat d’en Cínvic (ves a saber que havia fet ja) i, de pas, farien una mica de treball de camp. El Concili Fetiller va dir que necessitava l’experiència en el terreny i que havia de provar la seva valia, com si les seves tesis sobre Napoleó XIV i els cultes pastafarians no fossin ja suficients. Si era el que volien, es pelaria el cul a fer missions. Ella podia amb tot.

 

Glop a la petaca plena de «Molt Honorable». Pistola d’encanteris (la Torka) sobre la tauleta de nit. Tancar els ulls,caure sobre els llençols arrugats, vestida. Adonar-te que no has posat el despertador just abans de quedar-te adormida"

 




⏩Totes les ilustracions són d'en @bernat.gl_il.lustracio

 

⏩ "Goblin: el planeta prohibit", així com la resta de contingut del mateix univers (Adzum, Ecosistemes, Cartografia), les podeu trobar a @edicionssecc així com als enllaços següents:

 

https://planetagoblin.blogspot.com

https://edicionssecc.blogspot.com/ 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Goblin Experiènce

Goblin Experience             Per arribar més enllà de qualsevol límit Un pack extrem on la lectura mai no t'ha portat,  t'a...